П`ятниця, 26.04.2024, 16:51 ----------------Вітаємо Вас на нашому сайті !


Долинщина туристична

ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Якому виду відпочинку Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 85
 Архів новин
Головна » 2011 » Березень » 2 » Інавгураційна конференція «Гармонізація розвитку туризму в сільській місцевості Карпатського регіону»
11:45
Інавгураційна конференція «Гармонізація розвитку туризму в сільській місцевості Карпатського регіону»
01 березня 2011 року в м. Івано-Франківську відбулася інавгураційна конференція проекту «Гармонізація розвитку туризму в сільській місцевості Карпатського регіону», що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини (далі АЕРІФ) в партнерстві з головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації і Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамурешського повіту (Румунія) в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.
Участь у конференції взяли представники партнерів проекту, органів місцевої влади, туристичного бізнесу, туристично-інформаційних центрів та громадських організацій Івано-Франківської області.
Долинський район представляли: начальник відділу інвестицій і туризму РДА - Мар’яна Табаркевич, провідний спеціаліст відділу інвестицій і туризму - Василь Сокирко та працівник туристично-інфоромаційного центру «Бойківщина» - Наталія Андріїшин.

Метою конференції було офіційне відкриття проекту «Гармонізація розвитку туризму в сільській місцевості Карпатського регіону».

Начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації Віталій Семків ознайомив учасників із проектами, що реалізуються в рамках Програми прикордонного співробітництва Угорщина - Словаччина - Румунія - Україна, відзначив важливість реалізації проекту у сфері туризму. Марія Ковалів, заступник голови Ради АЕРІФ, ознайомила із проектом, його завданнями та заходами. Наталія Гасюк, заступник начальника головного управління, начальник управління туризму головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представила туристичний потенціал області. Раду Біг, виконавчий директор Центру розвитку малого та середнього бізнесу Марамурешського повіту, координатор проекту (Румунія), презентував діяльність Центру як партнерської організації проекту. Тетяна Пащенко, координатор програм Карпатського фонду (Україна) ознайомила з діяльністю Карпатського фонду та його ролі в організації та створенні транскордонних партнерських мереж. У своєму виступі Павло Горішевський, голова Івано-Франківської обласної організації Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні висвітлив питання проблем та перспектив розвитку сільського туризму як пріоритетного напрямку розвитку Карпатського Єврорегіону.

Учасники конференції обговорили важливість впровадження проекту в сільській місцевості Карпатського регіону, отримали вичерпні відповіді на свої запитання, висловили свою готовність до участі в заходах проекту.

Отримати детальнішу інформацію про проект можна в АЕРІФ, координатор проекту – Марія Ковалів,
www.aedif.if.ua.
 


Переглядів: 836 | Додав: arnika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Погода в Долине

Наша кнопка / лінк





каталог сайтів

KАРПАТИ.INFO - KАРПАТИ.INFO - Все про відпочинок в Західній Україні і не тільки
Пошук
Онлайн перекладач
поменять
Конструктор сайтів - uCoz