Четвер, 28.03.2024, 23:26 ----------------Вітаємо Вас на нашому сайті !


Долинщина туристична

ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Меню сайту
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Якому виду відпочинку Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 85
 Архів новин
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Відродження етнічних традицій
12:02
Відродження етнічних традицій

   Представники головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації 19 жовтня п.р. взяли участь у засіданні круглого столу, що відбувся в рамках виконання проекту «Відродження етнічних традицій: створення історико-культурного комплексу «Бойківський хутір «Дзвінка».
   Проект впроваджується Асоціацією інвестиційного бізнесу «Золоте кільце Прикарпаття» у співпраці із Долинською районною радою та районною державною адміністрацією за підтримки головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації. 
   Метою проекту є розвиток екологічно та культурно орієнтованих видів туризму через створення стилізованого бойківського хутора (облаштування зони відпочинку, співочого поля, етнічного музею тощо). На сьогодні – це один з найбільш амбітних проектів Бойківщини, успішна реалізація якого суттєво покращить туристичний імідж області в цілому та дозволить збільшити тривалість перебування туристів в районі.
   Керівник проекту п. Світлана Осмоловська презентувала присутнім представникам туристичної галузі Долинського району і Болехівської міської ради проект та його основні досягнення. Станом на цей місяць здійснено загальне розпланування хутору, ведуться роботи з облаштування його території в урочищі Калиновець поблизу села Вишків, закуплені костюми та виготовляються малі архітектурні форми для їх розміщення по території хутору. 
   Свою підтримку в реалізації проекту засвідчили голова Долинської районної державної адміністрації Петро Шкутяк та голова Долинської районної ради Василь Романюк.
   Учасники обговорення також звернули увагу на необхідності завершення розробки генерального плану області, розробки схеми планування територій області та району, що є потрібним для подальшого розвитку туризму в цілому.

Переглядів: 650 | Додав: arnika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Погода в Долине

Наша кнопка / лінк





каталог сайтів

KАРПАТИ.INFO - KАРПАТИ.INFO - Все про відпочинок в Західній Україні і не тільки
Пошук
Онлайн перекладач
поменять
Конструктор сайтів - uCoz